Vi skyller inte på invandrarna utan politikerna

Som i åratal talat osanningar om

Behovet av invandrarna

– 40-talisterna går i pension och det föds för få barn. Jag tror att vi behöver två miljoner nya invandrare de närmaste 15 åren, säger Göran Lindblad till SvD.

Maud Olofsson

Vemodigt och nära till tårar. Centerpartiets avgående partiledare Maud Olofsson använde sitt sista tal i Almedalen till att hylla entreprenörerna. Särskilt de med utländsk bakgrund. ”Invandrarna bär upp välfärdens kärna”, sade Olofsson.

Som resulterat i

 

218.000 arbetslösa invandrare

På Arbetsförmedlingen finns i dag 218.000 inskrivna med utländsk bakgrund. Många av dem är välutbildade, 60 procent har minst gymnasieutbildning. Trots det har många svårt att få ett arbete. Så kan det inte fortsätta. Vi behöver allas kompetens för att lösa den kommande generationsväxlingen.

Arbetslösa invandrare kostar 34 miljarder

I Sverige finns det uppskattningsvis 50 000 romer och 80 procent av dessa är arbetslösa och det skulle innebära att i princip merparten av alla romer i arbetsför ålder lever på försörjningsstöd.

Kostnaderna för skattebetalarna uppskattas till 12 miljarder kronor per år, enligt Maria Leissner (FP).

Övriga arbetslösa invandrare kostar samhället omkring 34 miljarder kronor årligen, förmodligen mycket mer.

Sysselsätta arbetslösa invandrare kostar 60 miljarder

Kostnaderna för detta är naturligtvis avsevärda. Regeringens utredare professor Jan Ekberg menar att glappet i sysselsättning är den helt avgörande orsaken till att skillnaden mellan invandrares inbetalade skatter och utbetalade bidrag, grovt uttryckt, är cirka 1,5 till 2 procent av BNP, det vill säga en årlig belastning på mellan 40 och 60 miljarder kronor

Utan att dra i handbromsen, be svenska folket om ursäkt, svälja stoltheten så lägger vår förtroende invalda regering och riksdag in en ytterligare växel på den extrema form av massinvandringen utan att svenska folket får säga sitt med en omröstning!

Fortsatt behov av invandrarna

Tidigare spanske premiärministern Felipe González visar i en rapport till EU-kommissionen att EU-länderna kommer att behöva invandrad arbetskraft i storleken 50 miljoner personer för att klara framtidens välfärd.

Man vill fylla på med fler arbetslösa svenskar trots Sverige idag inte har en fungerande äldreomsorg

Regeringen

Enbart kostnaderna till följd av den åldrande befolkningens äldreomsorg väntas stiga med cirka 70 procent. För att hänga med i den medicinska utvecklingen kommer kostnaderna att öka med 80 procent. Det viktigaste för att klara detta är att fler arbetar, skriver Göran Hägglund och Maria Larsson.

som kommer vara havererad om denna extrema form fortsätter!

Framtida äldreomsorg

Om 30 år kommer en stor del av de personer som kommit till Sverige som flyktingar att behöva äldreomsorg. ”Det finns inte beredskap”, säger Kenneth Johansson (C), ordförande i Socialutskottet.

Enligt Röda Korsets uppskattningar finns det runt 100 000 flyktingar i Sverige som lider av så kallad posttraumatisk stress. Tidningen Kommunalarbetaren har gjort en granskning av hur det påverkar framtidens äldrevård.

Måste äldreomsorgen offras pga våra politiker drivs av att dumpa lönerna med invandrarna? Lotsarnas bonus, invandrarnas låtsasjobb hade bla kunnat gått till just våran äldreomsorg där våra äldre blir illa behandlade som fått betala det högsta priset för den extrema påtvingade massinvandringen och mångkulturen byggd på lögner

Som våra hycklande politiker hyllar men själva flyr med sina tjocka plånböcker till sina lyxvillor och bostadsrätter i fina områden där det knappt bor några invandrar

Det är dessa vi som driver Sveket klagar på, och alla de som försvarar detta svek, denna svenskrasism och svenskfientlighet som pågår mot entiska svenskar som diskrimineras och bestraffas med lögner om förskönad mångkultur som vi bevisat inte kommer att rädda våran välfärd!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: