C lurar om slopad integration? Nya invandrare förbrukade efter 2 år?

Centern har föreslagit
Slopad integrationspolitik

I programmet står det också att Centerpartiet vill slopa integrationspolitiken till förmån för en politik för inkludering. En anledning till namnbytet är att ordet ”integration” blivit förstört i och med att det egentligen handlat om ”assimilering” i debatten. – Det är mycket okunskap. Där kan man säga att Sverigedemokraterna lyckats med att måla upp bilden av en massinvandring som de facto inte finns.

Vi får inte höra några detaljer men vi hittade denna avslöjande PDF dokument

Centern

20 1.2 Slopa integrationspolitiken Under de två första åren som nyanländ behövs däremot en mer riktad introduktionspolitik. Därför är Centerpartiet positiv till riktad introduktionspolitik för nyanlända, men inte till omotovierade särlösningar. Därefter behövs ingen särskild politik för personer med utländsk bakgrund. Med detta vill vi på sikt skrota integrationspolitiken till förmån för en mer inkluderande politik inom 25 samtliga politikområden.

Under de 2 första åren som nyanländ behövs? Vad händer under nyanländ invandrares första  2 år som är

subventionerade praktikjobb åt nyanlända

Att få ett instegsjobb är också en möjlighet för den nyinflyttade att snabbare lära sig språket. Den som fått uppehållstillstånd under de senaste 36 månaderna kan få ett instegsjobb under längst 24 månader. Beslut får tas för sex månader åt gången.

Ett instegsjobb innebär en subventionerad anställning. Alla arbetsgivare som anställer en nyanländ invandrare kan få 80 procent av lönen i bidrag, dock max 800 kronor per dag.

Vilket företag tackar nej till gratis arbetskraft 6 månader i taget under 2 års period inom ramen 3 år för en ny invandrare?

Vad händer efter 2 års gratis arbetskraft när invandraren är förbrukad hos sina 2 första år?

10 av 4000 nya invandrare fick jobb

Av 4 000 personer som anlänt till Sverige sedan december har Arbetsförmedlingen bara kunnat stryka tio för att de har fått jobb. Och bara 50 jobbar inom ramen för en så kallad etableringsplan, enligt en ny rapport.

Kommer dessa nya invandrare som inte fick jobb efter 2 års låtsasjobb och gratis arbetskraft åt arbetsgivaren
tvingas jobba mot socialbidrag

Ullenhag säger till Rapport att det framförallt är unga och personer födda utomlands som har försörjningsstöd och samtidigt söker jobb.  -Vi måste hitta tydligare jobbfokus i det systemet.

Är det detta öde som drabbat 10000 gamla invandrare som kommer drabba 10000 nya invandrare efter dom utnyttjats 2 år av företag och gratis arbetskraft? Tvingas 10000 nya invandrare efter 2 år jobba mot socialbidrag?

Förutom lönedumpningen var ligger retoriken? För risken är ju stor som vi redan bevisat att 100 tals eller kanske 1000 tals nya invandrare får kicken efter arbetsgivarens gratis arbetskraft går ut

Vad tror ni om detta?

Om detta stämmer, då är det verkligen EXTREMT och det är CENTERN som är det!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: