Du betalar ny flyktings kostnader i 3 år

När ni ser kostnader för en ny flykting och invandare, kom ihåg vår invalda politikers egna ord.

Regeringen

Med tanke på att företagsamheten är högre bland invandrare än bland inrikes födda kan nystartszonerna komma att bli en verklig möjlighet till jobb och egen försörjning för människor som idag står långt utanför arbetsmarknaden.

Ändå måste allt vara subventionerat, dvs du betalar ny flyktings kostnader i 3 år

Timbro Kommun

Tibro kommun har sedan drygt 20 år tillbaka avtal med Migrationsverket om att varje år ta emot 30 personer som beviljats permanent upphållstillstånd (asyl) i Sverige. För dessa personer får kommunen statlig ersättning genom att teckna avtalet och för varje individ. Den ska täcka kostnaderna för alla kommunala introduktionsinsatser under tre år. I det ingår utbetalning av introduktionsersättning, utbildning, SFI (svenska för invandrare), tolk och personalkostnader för olika stödinsatser. Ersättningen är olika beroende på ålder

Varför ska svenska kommuninvånare, skattebetalare och väljare i åratal i kommuner som Timbro bli överkörda av sina politiska förtroendeinvalda utan att få säga sitt om invandringen?

Varför får vi aldrig veta vad denna statliga ersättning är på 3 år per individ? Som vi vet oftast resulterar i arbetslöshet efter det?

Allt som har att göra med individen i 3 års tid är ju subventionerat. Hur många länder ställer upp med denna ”solidaritet” som svenskar gör med flyktingar och skattemedel?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: