Solidaritet är att ta ansvar

Håller ni med rödgröna i
Något att vara stolt över? För du har inga argument david du kan bara skrika högerextrem

Malmö

Det som skiljer sig från den förra överrenskommelsen är att det inte står angivet hur många flyktingar kommunen ska ta emot.

Den nya överenskommelsen är därmed anpassad till faktumet att antalet flyktingar som bosätter sig i Malmö varierar från år till år: år 2009 tog kommunen emot 796 flyktingar och året efter 558 flyktingar. I år förväntas antalet flyktingar inte överstiga 500.

Nån annan som tycker formuleringen inte hur många flyktingar kommunen ska ta emot och inte överstiga 500 är märkligt formulerat?

Andreas Schönström

— Detta avtal är egentligen en anpassning till verkligheten, oavsett siffra som satts i tidigare avtal har EBO gjort att det i praktiken inte spelat någon roll för antalet asylsökande som bosatt sig i Malmö, säger Andreas Schönström (S), kommunalråd med ansvar för arbetsmarknad och vuxenutbildning.  — Jag hoppas att fler kommuner öppnar upp sig och börjar ta ansvar, säger han.

Fredrik Fernqvist

— Människor har rätt att välja var de vill bosätta sig, oavsett om de är flyktingar eller inte. Det är därför oerhört glädjande att vi i överenskommelsen nu flaggar för att kommunen kommer att ta emot de flyktingar som väljer Malmö som bostadsort, säger Fredrik Fernqvist (MP), kommunstyrelseledamot.

Carlos González

— Nu skriver vi ett avtal om flyktingmottagande för att visa solidaritet med människor på flykt, säger Carlos González (V), kommunstyrelsen.

Någon som håller med dessa korrupta herrar om

Verkligheten

Region Skåne tillhör de landsting som satsar allra minst på vårdcentralerna. Enligt det ansvariga regionrådet kan det vara förklaringen till överbeläggningen på sjukhusen. En följd kan nu bli mindre pengar till sjukhusen i framtiden.

Att ta ansvar

Mer än hälften av alla gymnasieelever i Malmö behöver stöd i svenska. Ett behov som är stort även bland elever som har svenska som modersmål.

Vad är det för sjuk syndrom rödgrönas solidaritet handlar om egentligen? Vad driver dom att i åratal med lögner fylla på fylla på fylla på och blunda förneka och förtränga de KATASTROFALA konsekvenserna som drabbar kommuner och människor i form av besparingar?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: