Viktigaste inte ge flyktingar jobb

100.000 flyktingar

Om 30 år kommer en stor del av de personer som kommit till Sverige som flyktingar att behöva äldreomsorg. ”Det finns inte beredskap”, säger Kenneth Johansson (C), ordförande i Socialutskottet.

Enligt Röda Korsets uppskattningar finns det runt 100 000 flyktingar i Sverige som lider av så kallad posttraumatisk stress. Tidningen Kommunalarbetaren har gjort en granskning av hur det påverkar framtidens äldrevård.

Malmö

Den nya överenskommelsen är därmed anpassad till faktumet att antalet flyktingar som bosätter sig i Malmö varierar från år till år: år 2009 tog kommunen emot 796 flyktingar och året efter 558 flyktingar. I år förväntas antalet flyktingar inte överstiga 500.

Borlänge

Borlänge har under senare år tagit emot många flyktingar från Somalia. Nya regler gör att ytterligare en stor grupp kan komma på kort tid. 600 somalier väntar på att få återförenas med sina familjer i Borlänge. – Vi måste ha en beredskap för det, säger kommunalrådet Nils Gossas (MP).

Skapar socialbidragsberoende

– Vi upplever att vi producerar socialbidragstagare på löpande band nu. Så kommenterar Åke Carlsson (C), kommunalråd i Uppvidinge kommun, Arbetsförmedlingens utvärdering av det nya systemet med etableringslotsar för nyanlända.

En sak vi själva börjar konspirera om efter 20 års hjärntvätt och manipulering om den påtvingade medvetna misslyckade massinvandringen.

Det viktigaste är inte att ge flyktingarna jobb. Vad är då det viktigaste? Vad är det för sjuk agenda och ideologi som driver våra politiker att i 20-talet år ljugit om flyktingarna. Kör över kommuner som får låg ersättning och går back ekonomist.

Vad är det för sjuk agenda och ideolog man går efter? Är det syndromerna av solidaritet, humanitet och tolerans vars sjukdom kallas Mångkultur?

Hur botar man sjukdomen Mångkultur med denna vidriga människohandel av flyktingar som används som bytesvara mot pengar? Vad är viktigare än att ge flyktingar jobb?

 

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: