Nyanländ får 4500 utförsäkrad får 3500

Kommer ni ihåg hur det brukar låta om

Allas lika värde

Den kristna människosynen om en gud som älskar alla människor behöver synas i samhällsdebatten. Stiftets kampanj lyfter fram Svenska kyrkans budskap om respekten för alla människors lika värde.

– Säg ”Ja till respekt” om du som vi vill ha ett samhälle som strävar efter alla människors lika värde, avslutar Daniel Calero, stiftsadjunkt för migrations- och flyktingfrågor.

Nån som håller med Svenska Kyrkan och alla andra som missbrukar begreppet ”allas lika värde? Detta är ett missbruk för att dölja och mörka den svenskfientliga politik som förs mot svenskar som diskrimineras och bestraffas!

Nyanländ

Nyanlända invandrare som har en etableringsplan hos Arbetsförmedlingen ska få behålla sin ersättning även när de får jobb. Det föreslår regeringen i budgeten om två veckor.
I en färsk utvärdering visar Arbetsförmedlingen att 93 procent av de drygt 4 000 personer som myndigheten hittills tagit emot fått eller får hjälp med en arbetslivsintroduktion som ökar deras chanser att få jobb. Drygt 3 000 av dem har fått en individuell etableringsplan. Ett femtiotal har fått jobb.

Vad är etableringstillägg och hur ansöker jag? Du som har etableringsersättning kan även få etableringstillägg om du har barn som bor hemma. Du kan som mest få 4 500 kronor i etableringstillägg. Du ansöker på blanketterna nedan.

Utförsäkrad

Ett exempel på hur hårt regeringens politik slår är en person som var studerande, men blev sjuk. Han är en av alla dem som fått tidsbegränsad sjukersättning på garantinivå à 8 500 kronor per månad plus bostadstillägg för personer med sjukersättning på 4 000 kronor. Nu mister han båda dessa ersättningar. Han kommer i stället bara att få lägsta ersättning på 3 500 kronor efter skatt. En minskning på cirka 7 000 kronor per månad efter skatt.

Någon som tror denna sjuka svenskfientliga politik som förs mot svenskar är en slump med MASSinvandring av nya invandrare?

Någon som håller med om vi är allas lika värda i det SJUKA Sverige som hatar svenskar?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: