Nyanländ får behålla ersättning vid jobb

Apartheiden mot svenskar blir allt tydligare med den svenskfientliga politik som förs mot etnisk  svenskar som diskrimineras och bestraffas. Och vår regering har fräckhet att anklaga oss för rasist och främlingsfientlighet?

Regeringen

Nyanlända invandrare som har en etableringsplan hos Arbetsförmedlingen ska få behålla sin ersättning även när de får jobb. Det föreslår regeringen i budgeten om två veckor.

I dag minskar ersättningen när den nyanlände ökar sin arbetsinsats och får arbete inom ramen för sin individuella splan. Hur mycket den minskar varierar beroende på om jobbet är en del av planen, eller inte. Om jobbet är utanför etableringsplanen får personen tjäna 8 000 kronor i månaden innan ersättningen sänks, därefter sänks den med hälften av det belopp som överstiger 8 000 kronor.

Så alla nyanlända som får behålla ersättningen tjäna 8000 kr per månad. Är det där snittlönen ligger på nya invandrare? Medans de som tjänar över 8000 får hälften av etableringssstödet?

Enligt FK är

Vad är etableringstillägg och hur ansöker jag? Du som har etableringsersättning kan även få etableringstillägg om du har barn som bor hemma. Du kan som mest få 4 500 kronor i etableringstillägg. Du ansöker på blanketterna nedan.

Så en nyanländ kan alltså ha ett jobb på 8000 + etableringsstöd på 3900 och ansöka om bostadsersättning?

Om ni inte reagerat tidigare bör ni reagerar nu. För det är ni som betalar. Ni som hatar SD och tjatar om ”värderingar” Vi förstår inte på er!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: