Papperslösa gratis vård svenskar kan nekas

Kommer ni ihåg riksdagsbeslutet att ge

Papperslösa gratis vård

Förändringarna tros kosta uppemot 1,7 miljarder. Men siffran är osäker. Till exempel vet ingen hur många barn till papperslösa som kommer att börja skolan eller hur många som kommer att söka sjukvård och tandvård.

För att svenskar kan nekas vård?

Svenskar kan nekas vård

Sluta röka eller gå ner i vikt – annars blir det ingen operation.Kraven på patienterna ökar inom sjukvården. – Det är inte en moralfråga, utan en patientsäkerhetsfråga, säger Anders Sundelin, länschef och överläkare inom ortopedin på Norrbottens länssjukhus.

Svenskar kan nekas vård

Therese Kjellberg från Sandviken har gått ner i vikt – från 208 till 102 kilo. Kvar på kroppen har hon stora påsar av överbliven hud. I ett och ett halvt år har hon kämpat för att få en operation som tar bort överflödshuden.

Svenskar kan nekas vård

Kravet på rökfrihet för att få opereras är en självklarhet för vissa – och en mardröm för andra. Anette Johansson försökte sluta röka för att få operera sin värkande fot. Hon misslyckades. Anette Johansson har haft värk i sin fot sedan 1998. Värken har gjort att hon numera också har problem med både ryggen och ena höften. Sedan 1995 har hon sjukbidrag.

Läkaren på Hudiksvalls sjukhus vill steloperera Anettes fot – men då krävs att hon inte röker i minst två månader innan operationen. – Jag försökte sluta, men klarade det inte, berättar Anette Johansson.

Härligt alla är allas lika värda och det ställs inga grupper mot varandra?

Kritik mot detta ska tigas ner med ”bekämpa rasismen”, ”rasist”, ”främlingsfientlighet” och nu senast ”näthat”

För vi har ”obekväma” och ”felaktiga” åsikter om positiv särbehandling för invandrare och flyktingar svenskar inte får eller nekas!

 

 

 

 

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: