Centern köper röster av företag med nya invandrare med 2 års låtsasjobb?

Centern

 Möjligheterna till arbetskraftsinvandring ska öka, bland annat genom att kravet på koppling till ett visst yrke och arbetsgivare slopas.

Vi bör alla oroa oss varför Centern förnekar förtränger och kör över alla

218.000 arbetslösa invandrare

På Arbetsförmedlingen finns i dag 218.000 inskrivna med utländsk bakgrund.

Vad ligger kopplingen med arbetskraftsinvandringen ska öka med koppling till ett visst yrke och arbetsgivare ska slopas? För då kan man ju inte fylla på med fler?

Centern

– Vi vill pröva ett system med nystartsjobb, som innebär att man får 50 procent sänkt arbetsgivaravgift för nyanlända de första två åren, och kombinera det med nystartszoner, säger Michael Arthursson.

Nystartszoner, är tidigare kallad utanförskapsområden som är skapta medvetet med extrem medveten massinvandring så utanförskapsområden kan skapas så man nu kan införa

Nystartskontor ska etableras på fler ställen runt om i landet.

Varför tror ni Centern upprepar nystar och förtränger 218.000 GAMLA arbetslösa invandrare?

NYA invandrare

Den som fått uppehållstillstånd under de senaste 36 månaderna kan få ett instegsjobb under längst 24 månader. Beslut får tas för sex månader åt gången.

Så i praktiken kan då arbetsgivaren få 2 års gratis arbetskraft på 50% Vi har facit vad som händer med instegsjobb på 6 månader

10 av 4000 NYA arbetslösa invandrare jobb

Av 4 000 personer som anlänt till Sverige sedan december har Arbetsförmedlingen bara kunnat stryka tio för att de har fått jobb. Och bara 50 jobbar inom ramen för en så kallad etableringsplan, enligt en ny rapport.

Om vi leker med tanken att det är 10 av 4000 NYA arbetslösa invandrare som får kicken efter 2 års gratis arbetskraft stället för 6 månader? Vad gäller då?

A-kassa

Från dag 301

Försäkringskassan ger ett aktivitetsstöd motsvarande 65 procent av den tidigare bruttoinkomsten upp till ett tak på 18 700 kronor.

Vid det här skedet har den NYA arbetslösa invandraren alltså varit i Sverige med 2 års låtsasjobb som är gratis arbetskraft åt invandraren. Och 1 års a-kassa!. Notera taket 18.700

Ersättning för arbetsgivaren

Ett instegsjobb innebär en subventionerad anställning. Alla arbetsgivare som anställer en nyanländ invandrare kan få 80 procent av lönen i bidrag, dock max 800 kronor per dag.

800kr per dag x 22 arbetsdagar = 17.600

Vad vill centern det då ska hända efter 2 års låtsasjobb och 1 års a-kassa?

Centern

 Den som haft hemvist i Sverige i tre år – i stället för dagens fyra eller fem år – ska kunna ansöka om svenskt medborgarskap.

När man som NY arbetslös invandrare särbehandlats inom ramen på 3 år med 2 års gratis arbetskraft och 1 års a-kassa  röstar man på då?

CENTERN!

Tänkbart scenario

10 av 4000 NYA arbetslösa invandrare jobb

Av 4 000 personer som anlänt till Sverige sedan december har Arbetsförmedlingen bara kunnat stryka tio för att de har fått jobb. Och bara 50 jobbar inom ramen för en så kallad etableringsplan, enligt en ny rapport.

Kan bli många röster åt CENTERN här efter 2 års låtsasjobb och 1 års a-kassa!?

Det viktigaste är INTE att skapa jobb åt invandrarna? Utan köpa röster?

Om denna teori ligger nära sanningen då är det inte bara dom nya invandrarnas röster utan även ARBETSGIVAREN som får gratis arbetskraft!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: