Mångkultur prioriteras före pensionärers skattesänkningar

Ingen skattesänkning för pensionärer

Det blir ingen sänkt skatt för Sveriges pensionärer nästa år. Kristdemokraterna förlorar kampen om sin hjärtefråga inför höstens budget.

För det är viktigare att prioritera mångkulturen med

fylla på nya arbetslösa invandrare

– Man behöver inte ha ett jobb när man kommer hit, utan kan komma hit och söka, säger han.

som får låtsasjobb svenska pensionärer betalar i skatt med som resulterar i

10 av 4000 NYA arbetslösa invandrare jobb

Av 4 000 personer som anlänt till Sverige sedan december har Arbetsförmedlingen bara kunnat stryka tio för att de har fått jobb. Och bara 50 jobbar inom ramen för en så kallad etableringsplan, enligt en ny rapport.

3000 hade instegsjobb

I juli hade 3000 personer ett instegsjobb, enligt Arbetsförmedlingen.

– Det är en konstruktion man har testat, och den har inte riktigt uppfyllt förväntningarna. Vi tror att det behövs åtgärder som är enklare och har ett tydligare ekonomiskt incitament, förklarar Michael Arthursson.

Instegsjobb är låtsasjobb som är gratis arbetskraft åt arbetsgivaren i 6  månader. Det är svenska pensionärers pension utebliven pension som betalar

subventioneringen

Att få ett instegsjobb är också en möjlighet för den nyinflyttade att snabbare lära sig språket. Den som fått uppehållstillstånd under de senaste 36 månaderna kan få ett instegsjobb under längst 24 månader. Beslut får tas för sex månader åt gången.

Ett instegsjobb innebär en subventionerad anställning. Alla arbetsgivare som anställer en nyanländ invandrare kan få 80 procent av lönen i bidrag, dock max 800 kronor per dag.

När den redan existerade positiva särbehandlingen med 6 månaders gratis praktik inte gav resultat på 4000 NYA arbetslösa invandrare som måste försörjas prioriterar man NYA arbetslösas invandrare med

sänkt arbetsgivaravgift

– Vi vill pröva ett system med nystartsjobb, som innebär att man får 50 procent sänkt arbetsgivaravgift för nyanlända de första två åren, och kombinera det med nystartszoner, säger Michael Arthursson.

Vi antar det blir pensionärernas pension som betalar detta med?

Vi är starkt kritiska till denna PRIORITERING av NYA arbetslösa invandrare vår Regering fyller på med lögner som är gratis arbetskraft åt arbetsgivaren! Som är NÅGONS pensionspengar i sänkt skatt!

Om arbetsgivaren är i behov ska han anställa för sina EGNA pengar! INTE pensionärernas!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: