2002: Föds för få barn – 2011: Skyhög arbetslöshet hos unga invandrare

Vad tror ni om detta?

Moderaterna 2002

– 40-talisterna går i pension och det föds för få barn. Jag tror att vi behöver två miljoner nya invandrare de närmaste 15 åren, säger Göran Lindblad till SvD.

Att 40-talisterna bara var en myt som resulterat i 218.000 arbetslösa invandrare har vi bekräftat. Nu bekräftar vi även myten ”det föds för få barn”

Som bekräftas i denna debatt mellan Ylva Johansson och Hillevi Engström

Vad är det som driver er politiker att ljuga om behovet av invandrarna? Vad ska få er att erkänna ert älskade mångkultur byggd på lögner är havererad? Vad ska få er att erkänna? Vad driveratt inte erkänna ni hade fel, ni har ljugit. Be svenska folket om ursäkt. Ha en omröstning om MASSinvandringen?

Vad vi nu KONSPIRERAR om…. var lögnen 2002 medvetet? För nu kallas dessa unga arbetslösa invandrare för

Anders Lago

Skillnaden mellan barn med svensk respektive utländsk bakgrund är markant. Barnfattigdomen är fem gånger så hög bland barn med utländskt bakgrund som bland etniska svenskar, 29,5 procent respektive 5, 4 procent. Bland barn till ensamstående föräldrar är barnfattigdomen mer än tre gånger så hög som bland barn till sammanboende föräldrar.

En stor del av barnfattigdomen beror på att barnens föräldrar saknar ett jobb. Alliansregeringen pratar mycket om jobb och om arbetslinjen, men faktum är ju att arbetslösheten kvarstår på en hög nivå. Vi behöver en arbetsmarknadspolitik och en näringslivspolitik som skapar tillväxt och nya jobb.

Och lösningen är då att fylla på med fler arbetslösa invandrare och skapa

Anders Lago

Av Rädda Barnens årliga rapport om barnfattigdom framgår att den absoluta barnfattigdomen har ökat. Idag, eller rättare sagt 2008, lever 220 000 barn i familjer som har mycket låg inkomst eller behöver försörjningsstöd.

Vad Anders Lago menar men inte säger är att

218.000 arbetslösa invandrare

På Arbetsförmedlingen finns i dag 218.000 inskrivna med utländsk bakgrund. Många av dem är välutbildade, 60 procent har minst gymnasieutbildning. Trots det har många svårt att få ett arbete. Så kan det inte fortsätta. Vi behöver allas kompetens för att lösa den kommande generationsväxlingen.

som skapar

socialbidragsberoende

– Vi upplever att vi producerar socialbidragstagare på löpande band nu. Så kommenterar Åke Carlsson (C), kommunalråd i Uppvidinge kommun, Arbetsförmedlingens utvärdering av det nya systemet med etableringslotsar för nyanlända.

Vad vi undrar över. Vad är logiken att fylla på med 218.000 arbetslösa invandrare och skapa socialbidragsberoende när man i åratal målat upp ”behovet” av detta och skapa ”barnfattigdom” hos invandrarna? Är detta medvetet för att lura den dumma svensken? Centerns nya partiledare Annie Lööf kanske har lösningen?

Annie Lööf

Om Socialdemokraterna menar allvar med att bekämpa barnfattigdomen så måste de ta integrationen på allvar. Det är framför allt barn med utländsk bakgrund som är fattiga och Centerpartiet vill därför underlätta för invandrare att snabbare få arbete i Sverige. Det skriver Annie Johansson (C), ekonomisk-politisk talesperson.

Att invandrarna ska särbehandlas om jobben vet vi för man har ju ljugit om behovet! Senaste förslaget från

Centern

– Vi vill pröva ett system med nystartsjobb, som innebär att man får 50 procent sänkt arbetsgivaravgift för nyanlända de första två åren, och kombinera det med nystartszoner, säger Michael Arthursson.

Har man fyllt på med massa GAMLA invandrare som nu är arbetslösa för att skapa överflöd av arbetslösa invandrare och fylla på me

nya arbetslösa invandrare

I juli hade 3000 personer ett instegsjobb, enligt Arbetsförmedlingen.

– Det är en konstruktion man har testat, och den har inte riktigt uppfyllt förväntningarna. Vi tror att det behövs åtgärder som är enklare och har ett tydligare ekonomiskt incitament, förklarar Michael Arthursson.

man nu vill HALVERA arbetsgivaravgiften åt arbetsgivaren som får GRATIS arbetskraft. Finns det någon logik, tanke bakom detta? Annie Lööf förklarar

Annie Lööf

I Sverige har vi dessutom mycket höga trösklar in på arbetsmarknaden i form av omfattande arbetsrätt och höga ingångslöner.

I klartext = höga trösklar, svenskar är FÖR DYRA för arbetsgivaren! Är det därför man vill halvera arbetsgivaravgiften för att LOCKA  arbetsgivaren ska anställa BILLIGA invandrare före DYRA svenskar?

Detta drabbar dem som inte behärskar språket och saknar svenska referenser extra hårt. För att invandrare lättare ska kunna få in en fot på arbetsmarkanden är det viktigt att Las reformeras och att arbetsmarknadens parter tar sitt ansvar genom att sätta ingångslöner som ger alla en chans.

Detta drabbar dem? Det är ju ni som ljugit om behovet, och fyllt på med massa arbetslösa invandrare?  För att invandrarna lättare ska kunna få in en plats i arbetsmarknaden. Varför ska dom

särbehandlas

Mohamed Ragubi säger att han haft tur och trivs mycket bra på jobbet där han snickrar emballage och lådor för transporter. Efter att ha tagit den inledande kontakten själv fick han och företaget sedan hjälp av arbetsförmedlingen. Inom ramen för instegsjobb subventionerade de 75 procent av hans lön de första sex månaderna. Från och med juni står de för drygt 30 procent.

Mohmammes istegsjobb, låtsasjobb, instegsjobb. Hur MYCKET dumpar ni lönen på Mohammed hos hans arbetsgivare jämfört med en SVENSK Annie?

Det är det du menar med SÄNKA trösklar!

Har ni fyllt på med massa arbetslösa invandrare som skaffar barn som idag är arbetslösa för att särbehandla invandrarna och göra dom till OFFER?

 

 

 

 

 

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: