Bekämpa Rasimsen = mörka positiv särbehandling

Varje gång ni hör

Lisa Bjurwald

13. När jag intervjuade dig i somras berömde du de fackliga organisationerna för deras arbete mot rasismen. Vad är det Kommunal och andra gör som är så bra och som andra borde lära av?

– De visar ett ständigt stöd och engagemang för arbetet mot rasismen som jag önskar att de politiska partierna och andra kan ta efter.
– Det har till exempel handlat om att ge stöd till den antirasistiska tidningen Expo och att beställa studiecirklar och föreläsningar om antirasism. Deras engagemang känns äkta, inte bara när det har hänt något som terrorattentatet i Norge.

säga  ”bekämpa rasismen” som svenskrasisten Lisa Bjurwald gör så tar hon aldrig upp vad är rasismen, hur uppstår den och hur bemöta den? tan svenskrasister målar upp en bild alla som är ”rasister” = invandringskritiker HATAR invandrare

Vad svenskrasister som Lisa Bjurwald egentligen menar med bekämpa rasismen är att mörk positiv särbehandling av invandrare

När vi invandringskritiker blir anklagade för rasister. Då brukar vi tänka på den positiva särbehandlingen de etniska svenskar som kallar oss rasister själva inte får, men som dom betalar för att inte få själva! Det är vår största njutning och det hjälper oss att BEKÄMPA svenskrasismen och svenskfientligheten!

 

positiv särbehandling av invandrare

– Vi vill pröva ett system med nystartsjobb, som innebär att man får 50 procent sänkt arbetsgivaravgift för nyanlända de första två åren, och kombinera det med nystartszoner, säger Michael Arthursson.

Vi hoppas Lisa Bjurwald har bekanta som är arbetslösa och dumpas i

FAS 3

De arbetslösa får inte gå någon utbildning, eller ha en lärlingsplats. Hur ska personer inom Fas 3 komma ur sin situation? -Till slut måste de hitta en arbetsgivare som vill anställa dem, säger statsminister Reinfeldt till SVT.

Konsekvenserna av den svenskfientliga politiken av vår regering som diskriminerar svenskar vill Lisa Bjurwald och svenskrasister som henne ALDRIG öppet debattera om

När man saknar argument som svenskrasisterna gör är det enklare att säga ”bekämpa rasismen” för att tiga ner diskrimineringen hos etniska svenskar!

För Lisa Bjurwald har aldrig och kommer aldrig säga något positivt om särbehandlingen!

 

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: