Sossar islamiserar områden för att köpa röster?

Som i alla år försvarats STENHÅRT med HAT mot muslimer och ISLAMFOBI?

Om ni går förbi dom orden och läser denna text. Blir det inte en annan bild då?

Peter Weiderud

Det finns multikulturella solskenshistorier i Sverige där förståelse och respekt dominerar. Framför allt i områden och kommuner där det bor många muslimer har Ramadan och Eid al-Fitr successivt integrerats i det svenska samhället. Skolor i Botkyrka och Rosengård anpassar verksamheten. Handlare i Kista och Angered förbereder sig ungefär som inför julhandeln. Många arbetsgivare har funnit pragmatiska rutiner som gör det möjligt för muslimer att vara lediga under denna helg.

successivt integrerats i det svenska samhället.  Är dessa områden där många kommuner skapta medvetet när det på kort tid flyttat in 300.000 muslimer

Under augusti månad har huvuddelen av de drygt 300000 muslimer som lever och bor i Sverige praktiserat fastemånaden Ramadan.

För 20 år sen hade vi knappt några muslimer.  Varför har så många kommit på sån kort tid och i vissa socialdemokratiska områden som Rosengård, Rinkeby, Vivalla mfl?

Så här ser det ut i invandrartäta

Örebro

Det ekar i Vivallaskolans korridorer. Ungefär 70 procent av skolans elever har tagit ledigt för att fira Ramadan. Firandet pågår i tre dagar och många av eleverna förlorar tre undervisningsdagar.

Undervisningen på skolan för de elever som inte har ledigt ser annorlunda ut. Skolan vill inte påbörja stora arbeten när skolan saknar över hälften av sina elever.

Skolledningen har under många år försökt att planera in en studiedag när Eid al fitr infaller så att alla elever på skolan kan ha ledigt samtidigt.

Men eftersom det inte finns ett fast datum för när sista dagen i Ramadan infaller så har skolans svårt att planera i förväg.

Om 70% elever som vi tror majoritet är muslimer som tar ledigt från en skola. Hur blir det då inte islamisering när de 30% som stannar kvar är icke muslimer?

Hur många fler röster får sossarna nu genom detta?

Som man gjorde på valet i Örebro med röstskolan för muslimer?

Vi får aldrig prata om islam

Vi får aldrig prata om kvinnoförtrycket

Vi får aldrig prata om konsekvenserna, som skolan med 70% muslimska elever

Det ska hela tiden mörkas och tigas med HAT mot muslimer och ISLAMFOBI!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: