19.500 unga invandrare är arbetslösa då priroiterar man 4000 nya arbetslösa

Var 3 ung invandrare är arbetslös

Han är en av 19 500 invandrare mellan 19 och 24 år som just nu saknar jobb. Gruppen har på kort tid växt kraftigt. 2008 var ungefär var femte invandrad ungdom utan jobb, i fjol var tredje, enligt statistik som Statistiska centralbyrån tagit fram åt TT. Det senaste året har arbetslösheten bland unga utrikesfödda ökat med mer än tre procent, när den bland svenska ungdomar gått ner med nästan tio.

Varför får dessa 19.500 unga arbetslösa inte instegsjobb före

4134 arbetslösa

Arbetsförmedlingen har under perioden tagit emot 4 134 personer inom etableringsreformen. Det genomsnittliga inflödet per månad är strax under 600 personer. Stockholms län, Västra Götalands län och Skåne län har tagit emot flest nyanlända. Under perioden har 52 personer avaktualiserats, varav 10 på grund av anställning och 8 utbildning.

Varför får inte de 19.500 långtidsarbetslösa unga arbetslösa invandrarna samma planeringsreform som NYA arbetslösa invandrare?

Vad ljuger Regeringen, Riksdagen, våra politiker och AF om behovet att fylla på mer när bara 10 av 4134 fick jobb?

Varför fick

3000 NYA arbetslösa invandrare

I juli hade 3000 personer ett instegsjobb, enligt Arbetsförmedlingen.

– Det är en konstruktion man har testat, och den har inte riktigt uppfyllt förväntningarna. Vi tror att det behövs åtgärder som är enklare och har ett tydligare ekonomiskt incitament, förklarar Michael Arthursson.

Varför får 19.500 långtidsarbetslösa unga invandrare instegsjobb som de nya arbetslösa invandrarna?

Arbetsförmedling

Att få ett instegsjobb är också en möjlighet för den nyinflyttade att snabbare lära sig språket. Den som fått uppehållstillstånd under de senaste 36 månaderna kan få ett instegsjobb under längst 24 månader. Beslut får tas för sex månader åt gången.

Ett instegsjobb innebär en subventionerad anställning. Alla arbetsgivare som anställer en nyanländ invandrare kan få 80 procent av lönen i bidrag, dock max 800 kronor per dag.

Om invandrarna ändå ska särbehandlas positivt från etniska svenskar. Varför får bara ”nysvenskar” som varit arbetslösa i Sverige denna positiva särbehandling av låtsasjobb i 6 månader och inte 19.500 unga arbetslösa invandrare?

Den svenska sjuka extrema påtvingade massinvandringen och mångkulturen byggd på lögner är så absurd sjuk så vi behöver inte ens blanda in etniska svenskar hur illa dom blir diskriminerade och behandlade.

Viktigaste är att fylla på med nya arbetslösa invandrare med lögner och osanningar!

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: