Ni som hatar SD kommer få hårdare konkurrans och lägre lön

När man läser sådana här patetiska kommentarer på forumet

Flashback

..enligt synovates senaste gallup. Det är inte utan att man känner en viss skadeglädje. Samtidigt inser jag hur oerhört högljudda flashbacks sd-anhängare måste vara (puss till er, för övrigt).

Så vad ska man tycka om detta? Bra eller rumpa? Är det bara Breivik det beror på – eller har den svenska allmänna begåvningsnivån hastigt och drastiskt ökat?

Vi som driver Sveket som ser dessa hatkommentarer ständigt där mångkulturisterna har få argument med fakta bara kan njuta när det går dåligt. Vi tänker så här då.

Många av er som hatar SD ni är

unga arbetslösa

Ungdomsarbetslösheten är fortfarande hög. I mars var den 27 procent enligt Statistiska centralbyrån. Och kravet för att få ett jobb är ofta meriter från tidigare anställningar. Nio av tio ungdomar i åldern 16–25 år, uppger i en ny undersökning från Novus att bristen på arbetslivserfarenhet är det främsta hindret för att få jobb.

framtiden för er unga arbetslösa som hatar SD ser ju inte så bra ut och trots

sänkta arbetsgivaravgifter

Den totala arbetsgivaravgiften för unga blir 15,74 procent istället för 32,42 procent. Förslaget träder i kraft i januari 2009 och blir något dyrare än det ursprungliga förslaget, skriver TT.

Trots att man sänkte arbetsgivaravgiften för unga för 2 år sen så är ungdomsarbetslösheten på 27% så får ni unga som hatar SD inga jobb? Så här ser situationen ut för unga arbetslösa som hatar SD i

Kristianstad

Socialdemokraterna reserverar sig emot att Femklövern i regionen inte vill satsa på kommunbesök för att särskilt diskutera vad man kan göra gemensamt för att komma åt ungdomsarbetslösheten.

Men att fylla på med nya

Jan Björklund

– Man behöver inte ha ett jobb när man kommer hit, utan kan komma hit och söka, säger han.

arbetslösa invandrare som man gjort i

Kristianstad

Men de ska också förmedla bosättning och hjälpa dem med att söka etaberingsstöd. Hittills har arbetsförmedlingen i Kristianstad tagit emot 80 nyanlända personer. När en person har fått permanent eller tillfälligt uppehållstillstånd bokas ett möte med arbetsförmedlingen för ett etableringssamtal.

Ni  som hatar SD. Vet ni vad som gäller för nya arbetslösa invandrare man fyller på som inte gäller för unga arbetslösa på samma ort?

Lotser

Det är först när den nyanlände får jobb som lotsen belönas med en ordentlig bonus, på upp till 50 000 kronor.

Varför får ni abetslösa som hatar SD ingen lots att få hjälp att komma in i arbete? Och när våra politiker inte hittar några lösningar åt er så hittar man lösningar åt

nya invandrare

Mohamed Ragubi säger att han haft tur och trivs mycket bra på jobbet där han snickrar emballage och lådor för transporter. Efter att ha tagit den inledande kontakten själv fick han och företaget sedan hjälp av arbetsförmedlingen. Inom ramen för instegsjobb subventionerade de 75 procent av hans lön de första sex månaderna. Från och med juni står de för drygt 30 procent.

3000 NYA arbetslösa invandrare har precis som Mohammed redan fått

instegsjobb

Av 4 000 personer som anlänt till Sverige sedan december har Arbetsförmedlingen bara kunnat stryka tio för att de har fått jobb. Och bara 50 jobbar inom ramen för en så kallad etableringsplan, enligt en ny rapport.

Som många av er

arbetslösa

Ungdomsarbetslösheten är fortfarande hög. I mars var den 27 procent enligt Statistiska centralbyrån. Och kravet för att få ett jobb är ofta meriter från tidigare anställningar. Nio av tio ungdomar i åldern 16–25 år, uppger i en ny undersökning från Novus att bristen på arbetslivserfarenhet är det främsta hindret för att få jobb.

Vill ni abetslösa som hatar SD för ni saknar argument med fakta vilja veta varför ni inte får instegsjobb som NYA arbetslösa invandrare?

Timbro

Regeringen borde verka för att sänka lägstalönerna för att fler svenskar födda utomlands ska få jobb, anser den liberala tankesmedjan Timbro.– Fler hade fått jobb om det hade funnits arbeten med lägre löner, säger Jenny von Bahr, nationalekonom på WSP Analys & Strategi.

Enligt von Bahr handlar det om klassisk ekonomisk teori – sänker du priset på något så ökar efterfrågan. LO sågar Timbros Samma Jenny von Bahr

Låter inte detta bra ni unga arbetslösa ungdomar som hatar SD? Sänk lägsta lönerna så får fler arbetslösa nya invandrare också jobb. Är inte detta bra? Solidaritet är ju att dela med sig?

Ni 4000 unga arbetslösa som hatar SD ni vet ni inte får

instegsjobb

Vad tycker man om er unga som hatar SD för ni saknar argument med fakta att försvara massinvandringen då?

Ni unga som ständigt hatar SD för ni saknar argument och fakta att försvara massinvandringen där gammelmedia anser

Nysvenskar är vår framtid

– Nysvenskarna är vår framtid, säger Daniel Antonsson, utvecklingschef i Sundsvall, där minus 183 personer förra året blev plus 300 tack vare invandringen.

Trots skyhög arbetslöshet hos

218.000 arbetslösa invandrare

På Arbetsförmedlingen finns i dag 218.000 inskrivna med utländsk bakgrund.

Vilka förslag har man då att komma med när man måste tackla både ungdomsarbetslöshet och arbetslöshet hos invandrare? Det finns 2 st

Timbro

Figur 9 indikerar att de höga svenska lägstalönerna effektivt utestänger utrikesfödda från att få sina första jobb på den svenska arbetsmarknaden. Diagrammet ovan indikerar att vid en nivå på lägstalönerna på 10 000 kronor i månaden skulle utrikesföddas sysselsättningsgrad vara lika hög som för inrikes födda. Vid en nivå på 12 000 kronor per månad skulle sysselsättningsgraden öka från 62 procent till 70 procent. Det skulle innebära att 87 000 utrikes födda kunde gå från arbetslöshet till arbete. De som drabbas hårdast av dagens höga lägstalöner är de som har kombinationen låg eller ingen utbildning och/eller kommer från kulturellt avlägsna länder. Dessa personer utestängs till stor del från den svenska arbetsmarknaden på grund av de höga lägstalönerna

Arbetslösheten hos invandrarna är alltså skyhög! Och man pratar om lägstalöner på 10.000 Är det något som ni unga arbetslösa som hatar SD ser framemot att få? För vad tycker man om er unga arbetslösa som hatar SD?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: