Även invandrare hatar Jan Guillou!

Jan Guillou upprepar samma mönster med sitt hat mot svenskar för han saknar argument och fakta att försvara sjukdomen kallad mångkultur byggd på lögner han själv flyr i från som inte finns i hans böcker eller filmer.

Jan Guillou

Deras huvudsakliga propaganda går ut på rent hat.

Jan Guillou

i sitt hat mot främlingar, politiskt ­korrekta landsförrädare och ”etablissemanget”. Efter min text i dag följer sanno­likt upp till trettio procent av inläggen­ det mönstret.

Att Jan Guillou själv är en svenskrast behövs knappast förklaras närmare. Men ni kommer aldrig få höra Jan Guillou anklaga

Mijailo Mijailovic

Det var ändå ingen slump att hon, en toppolitiker, blev hans offer. Han hatade både svenska och serbiska politiker. Han säger sig ha känt sig misslyckad och den livssituationen skyllde han på politiker.

– Jag tänkte: ”Nu fick jag syn på en politiker. De ska liksom… de ska få se nu”. Jag levde på a-kassa, sjukbidrag, hade låg ersättning och ingen utbildning. Ingen framtid. Jag var en människa utan jobb, utan bil, utan vänner, utan chans, säger han.

anklaga invandrare som Mijailo  Mijailovic för att hata! För den sjuka sjukdomen kallad mångkultur måste genomföras där man med lögner i åratal lockar hit invandrare som slutar med bidrag som Mijailovic och där kommun efter kommun som

Vansbro Kommun

När Vansbro kommun 2008 efter ett uppehåll på 20 år och påtryckningar från Migrationsverket om att man inte tog sitt ansvar åter började ta emot flyktingar beskrev kommunledningen det som en liten guldgruva. Staten skulle stå för alla kostnader och Vansbro skulle skörda frukterna, blomstra och berikas på alla möjliga sätt genom detta tillskott av nya invånare, inte minst ekonomiskt. Nu skriver vi 2011 och facit är ett annat.

Kommunens budget är lika obalanserad som ett sydeuropeiskt euroland och 26 miljoner kronor måste omedelbart sparas på utgiftssidan. Det utgör ca 8 procent av kommunens budget på 333 miljoner kronor. De största nedskärningarna, ca 20 milj kr, ska göras på områdena barn och utbildning samt omsorg och vård. Ungdomsgårdar och musikskola läggs också ned. Minst 60 tjänster ska bort och många anställda sparkas. Flyktingmottagandet däremot är av allt att döma fredat från nedskärningar.

Det här är en av sjukdomen mångkulturens många syndrom. Att på kort tid sänka kommuner ekonomiskt! Den andra är arbetslösa invandrare som Mijailo Mijailovic är arbetslös går på a-kassa!

Denna sjukdom försvaras ständigt med rasism och främlingsfientlighet!

Är denna sjukdom kallad mångkultur byggd på lögner något att vara stolt över?

 

 

 

 

 

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: