Jan Guillou säger aldrig något positivt om Islam

Har ni tänkt på att de utsädda pk poliser (aka gestapo och muslimska åsiktspoliser) har aldrig och kommer aldrig säga något positivt om islam? Det är för att dom saknar argument? För att mörka islamiseringen kanske? Då är det enklare att peka och skrika islamfobi? Fobi betyder rädsla men vad skapar vår rädsla för muslimer och islam då? Att islam kränker mänskliga rättigheter kanske?

Att Jan inte säger något positivt i sin 511 attack mot SD  och Islam upprepar sig

Jan Guillou

knappt år före valet, där han proklamerade att just den ”muslimska” invandringen var Sveriges ”största utländska hot sedan andra världskriget”.  Han hade därmed öppnat fördämningarna för den helt öppna islamofobin som snabbt utvecklade ett politiskt hatspråk som Sverige inte upplevt sedan 1930-talet.

Tvärtemot föregångaren Ny demokrati, som gick under när de kastade demokratimasken och bekände sig öppet till islamofobin – dock 1991, tio år före 11 september och kriget mot terrorismen tjänade Sverigedemokraterna på att inleda öppna hatkampanjer.

Deras huvudsakliga propaganda går ut på rent hat. Omedelbart efter terrorattacken i Oslo gick flera partimedlemmar jublande ut på nätet med uttalanden som: ”Nästa jävel som ojar sig över hur synd det är om alla snälla muslimer när det ligger blödande norrmän på gatan kommer att avföljas” (avrättas?).

När det visade sig att det var en meningsfrände i nästan allt som låg bakom massmordet satte de hårda gossarna i partiledningen givetvis i halsen och började i stället jämra sig över hur orättvist det var att man från så många håll ”utnyttjade” att Anders Behring Breivik var en sympatisör med samma världsbild som de själva.

Hittar ni något Jan Guillou säger något positivt om Islam i denna text? Inte vi heller? Majoriteten av de som attackerar SD på detta sätt saknar argument att säga något positivt om Islam. Hur ska vi tolka det?

Menar Jan Guillou vi ska se positivt på

Flickor med mens förbjudna gå i skola

En av de anmälningar GT redovisat handlar om menstruerande flickor. De får inte vara med när klassen läser ur koranen i skolans moské eller vid bön. I stället tvingas de berätta för sin lärare och hela klassen att de har mens. Kränkande, menar den anonyma anmälaren. Uppgiften stämmer.

När Jan Guillou missbrukar islamfobi – Kan detta skapa vår rädsla för Islam jan?

När Jan Guillou missbrukar hat – Ska vi inte få kommentera denna vidriga kvinnoförtryck jan?

Så tänk på det… varje gång Jan Guillou. Ann-Charlotte Marteus, Lisa Bjurwald, AB ledare mfl målar upp förskönad bild av islam. Dom har aldrig och kommer aldrig säga något positivt om islam. Vill tiga ner debatten om Islam kränker mänskliga och kvinnliga och homosexuellas rättigheter med islamfobi och hat.

Undrar vilka som hatar? På samma tidning på

Inlåst i 70 dagar

När de tio beväpnade männen i början av juni kom hem till advokaten Abdal Rahman, förstod han direkt vad som skulle kunna hända. Han fick inte ens tid att säga adjö till sin fru och sina barn.

– De sa att jag var kallad som vittne i ett förhör och att jag bara skulle vara borta en kvart, men jag visste… jag visste.

Sedan 1970-talet har Abdal Rahman föraktat Gaddafiregimen. Han såg med egna ögon sina studiekamrater hängas i lyktstolpar i Benghazi och genom åren har han bevittnat hur grannar och vänner förts bort utan att någonsin komma tillbaka.

Jan Guillou är en psykisk störd kommunist som älskar muslimska diktaturländer som kränker mänskliga rättigheter som går hand i hand med hans psykiskt störda kommunism där man hatar oliktänkande precis som med Islam!

 

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: