Om invandring gick plus i 36 kommuner

Svenskrasister och svenskfientliga har så få ”positiva” argument de måste ljuga och vinkla om det lilla de kan. Vi antar det är

Bengt Westerberg

Regeringen har beslutat att utse Bengt Westerberg till särskild utredare med uppdrag att genomföra en översyn av Statistiska centralbyrån (SCB) och statistiksystemet. Han ska bland annat se över för- och nackdelarna med ett centraliserat respektive decentraliserat statistiksystem och granska statistikkvalitet och tillgängligheten till statistiken.

som gått ut med denna ”tillgänglighet till statistiken” om

SCB

I 36 av landets kommuner vänder invandringen minus i befolkningsutveckling till plus, visar Dagens Samhälles genomgång av SCB:s befolkningsstatistik.

Varför får vi inte reda på resultatet med spridningen av mångkulturen i landets övriga 255 kommuner? Hade varit intressant att få höra kommentar om de övriga 255 kommunerna varför dom inte gått plus? Eller dom kanske inte har några invandrare så

spridningen

Generationsväxlingen drabbar samtliga län och nästan alla kommuner, men med olika styrka. Storstadskommunerna och några universitetsstäder klarar sig bäst medan utvecklingen slår hårt mot glesbygdskommuner och skogslän. Den viktigaste faktorn för att dämpa effekten av generationsväxlingen är att förbättra integrationen av utrikesfödda på arbetsmarknaden. Det slår Arbetsförmedlingen fast i en ny rapport som presenteras idag.

Eller vill man inte gå ut med

218.000 arbetslösa invandrare

På Arbetsförmedlingen finns i dag 218.000 inskrivna med utländsk bakgrund.

som kostar

34 miljarder

I Sverige finns det uppskattningsvis 50 000 romer och 80 procent av dessa är arbetslösa och det skulle innebära att i princip merparten av alla romer i arbetsför ålder lever på försörjningsstöd.

Kostnaderna för skattebetalarna uppskattas till 12 miljarder kronor per år, enligt Maria Leissner (FP).

Övriga arbetslösa invandrare kostar samhället omkring 34 miljarder kronor årligen, förmodligen mycket mer.

Varför vill ni aldrig prata om detta? För ni har ljugit om

Behovet av invandrarna

– 40-talisterna går i pension och det föds för få barn. Jag tror att vi behöver två miljoner nya invandrare de närmaste 15 åren, säger Göran Lindblad till SvD.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: