Till er som hatar SD – Ni får hårdare konkurrans om jobb och lägre lön

När man läser hat kommentarer mot SD som tex denna på

Flashback

..enligt synovates senaste gallup. Det är inte utan att man känner en viss skadeglädje. Samtidigt inser jag hur oerhört högljudda flashbacks sd-anhängare måste vara (puss till er, för övrigt).

Så vad ska man tycka om detta? Bra eller rumpa? Är det bara Breivik det beror på – eller har den svenska allmänna begåvningsnivån hastigt och drastiskt ökat?

Dessa personer som saknar argument och fakta att försvara massinvandringen, dess konsekvenser och problem och aldrig kommer kunna föra en vettig debatt eller erkänna.

Då brukar vi som skriver på SVEKET tänka så här.

Till er arbetslösa invandrare som hatar SD

Varför har Sverige skyhög

ungdomsarbetslöshet

Ungdomsarbetslösheten är fortfarande hög. I mars var den 27 procent enligt Statistiska centralbyrån. Och kravet för att få ett jobb är ofta meriter från tidigare anställningar. Nio av tio ungdomar i åldern 16–25 år, uppger i en ny undersökning från Novus att bristen på arbetslivserfarenhet är det främsta hindret för att få jobb.

Där många inte tror på jobb trots att den borgerliga regeringen för 2 år sedan sänkte arbetsgivaravgiften för

Svenskar

Sänkningen av arbetsgivaravgiften för den som anställer unga motsvarar en sänkning av lägstalönerna med 2100-2400 kronor per person. Ändå har arbetsgivarna inte anställt fler unga, visar fackförbunden Handels och Hotell- och restaurangfackets granskning.

Men trots detta så får många av er unga arbetslösa svenskar som hatar SD inte jobb? Blir det då bättre centern för svenskfientlig politik och sänker arbetsgivaravgiften för

arbetslösa invandrare

– Vi vill pröva ett system med nystartsjobb, som innebär att man får 50 procent sänkt arbetsgivaravgift för nyanlända de första två åren, och kombinera det med nystartszoner, säger Michael Arthursson.

Vem tror ni arbetsgivaren anställer först? En dyr ung arbetslös svensk som hatar SD för ynka 2400 i sänkt arbetsgivaravgift eller 6 månaders gratis arbetskraft? Varför tror ni regeringen fyller på med fler nya

arbetslösa invandrare

– Man behöver inte ha ett jobb när man kommer hit, utan kan komma hit och söka, säger han.

när ni unga arbetslösa som hatar SD inte får jobb?

så särbehandlas dom nya arbetslösa invandrarna före er unga arbetslösa svenskar som hatar SD pga regeringen och riksdagens svenskfientliga politik

Ni unga arbetslösa svenskar som hatar SD ni får tex inte

Instegsjobb

Ett instegsjobb innebär en subventionerad anställning. Alla arbetsgivare som anställer en nyanländ invandrare kan få 80 procent av lönen i bidrag, dock max 800 kronor per dag.

som ni unga arbetslösa invandrare som hatar SD betalar denna nya arbetslösa invandrare som hade låtsasjobb i 6 månader

Instegsjobb

Handels stämmer nu via LO-TCO Rättsskydd en frisörföretagare som haft en anställd på så kallat instegsjobb, en anställning som subventioneras med 75 procent av lönen. Enligt stämningsansökan har arbetsgivaren inte betalt någon lön alls under de knappt sex månader som anställningen varat.

Till er som hatar SD – Måste kännas bra att betala 1000 nya arbetslösas invandrares

låtsasjobb

I juli hade 3000 personer ett instegsjobb, enligt Arbetsförmedlingen.

– Det är en konstruktion man har testat, och den har inte riktigt uppfyllt förväntningarna. Vi tror att det behövs åtgärder som är enklare och har ett tydligare ekonomiskt incitament, förklarar Michael Arthursson.

som ni kunde fått? Det är ni unga arbetslösa som hatar SD som betalat dessa 3000 nya arbetslösas invandrare som i 6 månders tid varit gratis arbetskraft åt arbetsgivaren!

Och här trodde ni mångkulturister att ni skulle få slutpoängen att få skrika rasist och främlingsfientlig?

Bengt Westerberg

– Det finns en liten tendens när man är ung att dela in världen i svart och vitt. Det här handlar om att ha en mer nyanserad inställning, säger han.

Vilka delar in Sverige i svart och vitt som satsar mer pengar på låtsasjobb åt nya invandrare än unga arbetslösa svenskar?

Regeringen

Med tanke på att företagsamheten är högre bland invandrare än bland inrikes födda kan nystartszonerna komma att bli en verklig möjlighet till jobb och egen försörjning för människor som idag står långt utanför arbetsmarknaden.

Vilka är dom riktiga rasisterna som delar Sverige i svart och vitt där man går in med olika instegsjobb och sänkta arbetsgivaravgifter beroende om man är svensk eller invandrare och om man bor i invandrartäta områden eller inte som nu kallas ”nystartszoner” så regeringen kan föra sin svenskfientliga politik rakt ut

Det känns väl bra nyanlända invandrare som dessa får jobb före er unga arbetslösa svenskar som hatar SD?

10 av 4000 invandrare

Av 4 000 personer som anlänt till Sverige sedan december har Arbetsförmedlingen bara kunnat stryka tio för att de har fått jobb. Och bara 50 jobbar inom ramen för en så kallad etableringsplan, enligt en ny rapport.

Klart nysvenskarna som är vår framtid ska få låtsasjobb före er unga arbetslösa svenskar som hatar SD?

Nysvenskar är vår framtid

– Nysvenskarna är vår framtid, säger Daniel Antonsson, utvecklingschef i Sundsvall, där minus 183 personer förra året blev plus 300 tack vare invandringen.

För om ni som hatar SD är långtidsarbetslös i 450 dagar då måste ni jobba mot socialbidrag i

FAS 3

Agneta Lundmark hade arbetat i många år inom sjukvården, när hon valde att flytta till Skellefteå för att komma nära sina vuxna barn och barnbarn. Hennes A-kassedagar är slut. Nu är det fas 3 och aktivitetsersättning som gäller. Det ger mellan 9 000 och 10 000 kronor per månad.

Och så här säger

Fredrik Reinfeldt

De arbetslösa får inte gå någon utbildning, eller ha en lärlingsplats.

Hur ska personer inom Fas 3 komma ur sin situation? -Till slut måste de hitta en arbetsgivare som vill anställa dem, säger statsminister Reinfeldt till SVT.

Fortsätt hata SD ni för det underlättar säkert er att få jobb när man fyller på med fler nya

arbetslösa invandrare

– Man behöver inte ha ett jobb när man kommer hit, utan kan komma hit och söka, säger han.

Lycka till med att få jobb när

MP

Det ska bli betydligt lättare för de omkring 40 000 utländska studenter, som varje år läser i Sverige, att stanna kvar när utbildningen är kvar. Det här är ett av flera förslag från en statlig kommitté, som sett över lagar och regler på migrationsområdet och som presenteras inom kort. Miljöpartisten Mikaela Valtersson är ordförande i utredningen.

Som ska konkurrera om de få jobb som finns vid redan skyhög

ungdomsarbetslöshet

Ungdomsarbetslösheten är fortfarande hög. I mars var den 27 procent enligt Statistiska centralbyrån. Och kravet för att få ett jobb är ofta meriter från tidigare anställningar. Nio av tio ungdomar i åldern 16–25 år, uppger i en ny undersökning från Novus att bristen på arbetslivserfarenhet är det främsta hindret för att få jobb.

Men ni som hatar SD har väl inget emot hårdare konkurrans  om de få jobb som finns samt betala nya arbetslösa framtida svenskars låtsasjobb på 6 månader?

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: