Nysvenskarna så ska propagandan genomföras för att dumpa lönerna

Nysvenskar är vår framtid

– Nysvenskarna är vår framtid, säger Daniel Antonsson, utvecklingschef i Sundsvall, där minus 183 personer förra året blev plus 300 tack vare invandringen.

Det är lätt att säga nysvenskar är vår framtid när man för svenskfientlig politik och prioriterar nya invandrare före svenskar?

Lägre arbetsgivaravgift för unga

Den totala arbetsgivaravgiften för unga blir 15,74 procent istället för 32,42 procent. Förslaget träder i kraft i januari 2009 och blir något dyrare än det ursprungliga förslaget, skriver TT.

Trots att den borgerliga regeringen sänkte arbetsgivaravgiften januari 2009  eller i

rena pengar

Sänkningen av arbetsgivaravgiften för den som anställer unga motsvarar en sänkning av lägstalönerna med 2100-2400 kronor per person. Ändå har arbetsgivarna inte anställt fler unga, visar fackförbunden Handels och Hotell- och restaurangfackets granskning.

så är

ungdomsarbetslösheten

Ungdomsarbetslösheten är fortfarande hög. I mars var den 27 procent enligt Statistiska centralbyrån. Och kravet för att få ett jobb är ofta meriter från tidigare anställningar. Nio av tio ungdomar i åldern 16–25 år, uppger i en ny undersökning från Novus att bristen på arbetslivserfarenhet är det främsta hindret för att få jobb.

Fortsatt skyhög hos unga! Kan det möjligtvist bero på vår svenskfientliga regering och riksdag prioriterar nya arbetslösa invandrare före arbetslösa svenskar?

Arbetslös invandrare

Mohamed Ragubi säger att han haft tur och trivs mycket bra på jobbet där han snickrar emballage och lådor för transporter. Efter att ha tagit den inledande kontakten själv fick han och företaget sedan hjälp av arbetsförmedlingen. Inom ramen för instegsjobb subventionerade de 75 procent av hans lön de första sex månaderna. Från och med juni står de för drygt 30 procent.

Vilken arbetsgivare tackar nej till 6 månader gratis arbetskraft genom att få

lönen subventionerad

Ett instegsjobb innebär en subventionerad anställning. Alla arbetsgivare som anställer en nyanländ invandrare kan få 80 procent av lönen i bidrag, dock max 800 kronor per dag.

Vilka arbetsgivare tackar nej till lönen subventionerad i 6 månader före en  dyr ung arbetslös som hatar SD? Så här går går det till i

Kristianstad

Socialdemokraterna reserverar sig emot att Femklövern i regionen inte vill satsa på kommunbesök för att särskilt diskutera vad man kan göra gemensamt för att komma åt ungdomsarbetslösheten.

Politikerna i Kristianstad är alltså oeniga om insatser åt den skyhöga arbetslösheten i Kristanstad? Men fylla på med fler nya arbetslösa invandrare är ju inga problem?

Jan Björklund

– Man behöver inte ha ett jobb när man kommer hit, utan kan komma hit och söka, säger han.

Och så här ser situationen då ut i

Kristianstad

Men de ska också förmedla bosättning och hjälpa dem med att söka etaberingsstöd. Hittills har arbetsförmedlingen i Kristianstad tagit emot 80 nyanlända personer. När en person har fått permanent eller tillfälligt uppehållstillstånd bokas ett möte med arbetsförmedlingen för ett etableringssamtal.

Får dessa uppehålltillstånd då är det

instegsjobb

Mohamed Ragubi säger att han haft tur och trivs mycket bra på jobbet där han snickrar emballage och lådor för transporter. Efter att ha tagit den inledande kontakten själv fick han och företaget sedan hjälp av arbetsförmedlingen. Inom ramen för instegsjobb subventionerade de 75 procent av hans lön de första sex månaderna. Från och med juni står de för drygt 30 procent.

Vilken arbetsgivare tackar nej till 6 månaders gratis arbetskraft för en ny arbetslös invandrare före en ung dyr svensk arbetslös?

Kan det vara därför det är sån hög ungdomsarbetslöshet hos svenskar för vår regering och riksdag som för svenskfientlig politik och diskriminerar och bestraffar etniska svenskar?

Nu trodde ni mångkulturister att ni skulle få slutpoängen genom att skrika rasist och främlingsfientlighet och att ställa grupper?

Bengt Westerberg

– Det finns en liten tendens när man är ung att dela in världen i svart och vitt. Det här handlar om att ha en mer nyanserad inställning, säger han.

Vilka delar in Sverige i svart och vitt som satsar mer pengar på låtsasjobb åt nya invandrare än unga arbetslösa svenskar?

Regeringen

Med tanke på att företagsamheten är högre bland invandrare än bland inrikes födda kan nystartszonerna komma att bli en verklig möjlighet till jobb och egen försörjning för människor som idag står långt utanför arbetsmarknaden.

Vilka är dom riktiga rasisterna och främlingsfientliga? Som trots 2 finanskriser varav en pågår. Kör man på med propagandan nysvenskar pga sitt HAT mot SD!

Hur många unga arbetslösa som hatar SD står inte också långt utanför arbetsmarknaden? Blir deras situation att den svenskfientliga regeringen och riksdagen själva delar Sverige svart på vitt, ställer grupper mot varandra och allas inte lika värde?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: