Skåne ska spara 400 miljoner på vård – ge illegala vård är inte kostsamt?

Skånskan

– Omfördelning av vårdplatser, förstärkt jourlinje på akuten, satsning på avancerad hemsjukvård och fler vårdplatser i Trelleborg, ja, allt det där är bra. Men det behövs mer
– Samtidigt ska sjukhuset spara 400 miljoner. Vi har ännu inte sett hur det ska ske. Frågan är om det som görs nu äts upp i andra ändan av besparingar.

Men att våra politiker i Skåne är svenskrasister, för svenskfientlig politik mot etniska svenskar som diskrimineras och bestraffas och ge illegala invandrare

gratis tandvård

Papperslösa flyktingar i Skåne får rätt till vård och tandvård för 50 kronor besöket. Det har majoriteten av partierna i Region Skåne beslutat.

där det kanske finns

1000 tals

Utredaren vill också att asylsökande och papperslösa barn ska få samma subventionerade tandvård som barn som är skrivna i Sverige. Totalt handlar det om runt 35.000 asylsökande och mellan 10.000 och 35.000 papperslösa om året. Migrationsminister Tobias Billström är missnöjd med utredningen, som han inte tycker har utrett de ekonomiska konsekvenserna tillräckligt.

Där man tidigare i år tog

beslut

Förändringarna tros kosta uppemot 1,7 miljarder. Men siffran är osäker. Till exempel vet ingen hur många barn till papperslösa som kommer att börja skolan eller hur många som kommer att söka sjukvård och tandvård.

Varför ska NÅGON svensk skattebetalare som känner dig diskriminerad och bestraffad med denna svenskfientlighet behöva tåla ACCEPTERA att några tusen illegala invandrare som jobbar svart, inte betalar skatt ska få gratis vård som säkert kostar MER än de 400 miljoner man ska spara i Skåne.

Vars besparing drabbar och påverkar 100.000 svenskar i samma region. Varför ska NÅGON svensk acceptera denna svenskrasism och svenskfientlighet?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: