Att tvinga kommuner ta emot flyktingar

Så här har debatten sett ut i åratal från bla sossarna

Socialdemokraterna

Socialdemokraterna vill förbättra integrationen på arbetsmarknaden genom att tvinga alla kommuner att ta emot flyktingar och asylsökande. Kommuner som har en stor andel nyanlända ska kompenseras ekonomiskt, enligt partiets nya förslag till integrationspolitik.

Hur verkligheten ser ut i kommunerna och hur många ”flyktingar” kommuner anses klara av vill sossarna aldrig ta upp och debatter

Verkligheten

I rapporten står det bland annat att det i vissa fall kan vara svårt att ha beredskap att erbjuda de aktiviteter de nyanlända har rätt till på orter som tar emot ett fåtal invandrare. Förutsättningarna för aktiviteter inom pendlingsavstånd är också små.

Varför kör våra politiker med lögner man gjort senaste 20 åren när man kört över kommer? För man vill med tvång och muta sprida mångkulturen som är byggd på lögner?

Tvinga kommuner

Lindesbergs kommun med 23.000 invånare, har cirka 800 miljoner i skatteintäkter och kommunen får alltså 120 miljoner i olika bidrag och tillskott via de 500 asylanter man tar emot. Eftersom man har många tomma lägenheter blir inte kostnaden så stor för mottagandet på kort sikt. Kommunen låter sig, av förståliga skäl, sig köpas

Vad är det som driver våra politiker att ljuga oss väljare i ansiktet och köra över kommuner med vidrig människohandel där kommuner mutas för 100 tals miljoner?

För att sen gå ut och skryta om ”mångkultur” när man inte har en verklighetsuppfattning om kommuner och konsekvenserna av att köra över kommuner med den vidriga människohandeln? Och alla som inte gillar denna påtvingade mångkultur byggd på sjuka lögner. Vi blir kallade rasister och främlingsfientliga!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: