12 miljoner till missbrukare och psykisk sjuka – vad kostar 4000 nya arbetslösa invandrare?

Eftersom vår

Regeringen

Med tanke på att företagsamheten är högre bland invandrare än bland inrikes födda kan nystartszonerna komma att bli en verklig möjlighet till jobb och egen försörjning för människor som idag står långt utanför arbetsmarknaden.

Själva ställer grupper mot varandra med sina lögner så kan vi med gott samvete ocksä ställa grupper mot varandra men skyller på våra lögnare till politiker!

Maria Larsson

Många kommuner beskriver en svårighet att hitta och rekrytera barn och unga som växer upp i familjer där missbruk, psykisk sjukdom eller våld förekommer. Fler barn behöver bli sedda och ges stöd! Det är anledningen till att regeringen och SKL intensifierar arbetet för ”de glömda barnen”. SKL får 12 miljoner kronor årligen för att driva på arbetet ute i kommunerna, skriver barnminister Maria Larsson (KD) och Anders Knape från SKL.

Varför får detta område bara 12 futtiga miljoner när

4000 nya arbetslösa invandrare

Av 4 000 personer som anlänt till Sverige sedan december har Arbetsförmedlingen bara kunnat stryka tio för att de har fått jobb. Och bara 50 jobbar inom ramen för en så kallad etableringsplan, enligt en ny rapport.

kommer kosta hundratals miljoner per år? Hur har Sverige råd fylla på med tusentals nya arberslösa invandrare som aldrig skulle fått stanna pga vår Regering, Riksdag och politiker ljuger?

INGEN invandringskritiker eller diskriminerade och bestraffade svenskar ska skämmas ställa grupper mot varandra när våra politiker gör det dagligen med sin svenskfientliga politik mot etniska svenskar!

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: