Bara 10 av 4000 invandrare fick jobb

Kommer ni ihåg lögnerna?

Maria Wetterstrand

Det kan tyckas lite konstigt, men Sverige behöver faktiskt arbetskraft. Vi behöver också fler kreativa och företagssamma människor som vill lägga sin företagsverksamhet i Sverige och som därmed kan skapa jobb och utveckling. Samtidigt finns många arbetslösa, men inte med den kompetens som arbetsmarknaden efterfrågar. Därför behövs både satsningar på utbildning, men också öppna gränser för arbetskraft. Dessutom tycker jag det är bra om människor i större utsträckning kan röra sig över gränser, rent generellt. Bäde hit och härifrån.

Regeringen

Med tanke på att företagsamheten är högre bland invandrare än bland inrikes födda kan nystartszonerna komma att bli en verklig möjlighet till jobb och egen försörjning för människor som idag står långt utanför arbetsmarknaden.

Regeringen

Av 4 000 personer som anlänt till Sverige sedan december har Arbetsförmedlingen bara kunnat stryka tio för att de har fått jobb. Och bara 50 jobbar inom ramen för en så kallad etableringsplan, enligt en ny rapport.

Hur orkar ni ljuga? Hur?

Nystartszoner blir därmed ytterligare en åtgärd i arbetet med att bryta utanförskapet. För att stärka integrationen är det bara en av många pusselbitar, där eget arbete, språkkunskaper och utbildning alltid måste stå i fokus.

Särbehandla särbehandla särbehandla, har ni ingen skam med era lögner vilka svenskrasister ni är med er svenskfientliga politik? Detta tror ni ”motverkar främlingsfientlighet” eller människor med negativ syn på invandringen, dvs oss invandringskritiker?

Tror ni arbetslösa svenskar är helt idiotförklarade? Ni som röstar på centerns svenskfientliga politik hur tänker ni?

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/bara-60-av-4-000-nyanlanda-i-jobb_6408924.svd

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: