Svensk utredning om främlingsfientlighet

Rapporten väntas nu bli en del i en större svensk utredning om främlingsfientlighet och hur den kan motverkas, som väntas till nästa höst.

Svaret är enkelt, sluta för svenskfientlig politik, sluta diskriminera svenskar, sluta  bestraffa svenskar mot invandrare som särbehandlas och prioriteras som i FAS 3

Svensk

Agneta Lundmark hade arbetat i många år inom sjukvården, när hon valde att flytta till Skellefteå för att komma nära sina vuxna barn och barnbarn. Hennes A-kassedagar är slut. Nu är det fas 3 och aktivitetsersättning som gäller. Det ger mellan 9 000 och 10 000 kronor per månad.

Invandrare

Mohamed Ragubi säger att han haft tur och trivs mycket bra på jobbet där han snickrar emballage och lådor för transporter. Efter att ha tagit den inledande kontakten själv fick han och företaget sedan hjälp av arbetsförmedlingen. Inom ramen för instegsjobb subventionerade de 75 procent av hans lön de första sex månaderna. Från och med juni står de för drygt 30 procent.

MYCKET av den ”främlingsfientlighet” dvs ”invandringskritiker” dvs ni vill inte höra negativa kommentarer hur etniska svenskar diskrimineras och bestraffas uppstår pga ni politiker för svenskfientlig politik där ni särbheandlar invandrare positivt för att dumpa lönerna

När ni inte tål höra kritik från oss invandringskritiker kallar ni oss främlingsfientliga!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: