Mångkultur är lönedumpning

Det är ett par saker ni bör ha i åtanke när ni läser denna upprepande, hjärntvättande och manipulerande test som svenskfientlig media och politiker upprepar. Varför vill man aldrig ha öppen debatt om detta med den härliga påtvingade mångkulturspropagandan?

Kristianstadsbladet

När man ”debatterar” om mångkultur vill man försköna upp den påtvingade extrema massinvandringen och mångkultur byggd på lögner med denna bild

Men läser man texten i exemplet ovan får man läsa denna text

– Det blåser främlingsfientliga vindar i hela Europa säger,  Susanne Alpar.

Det här har vi fått sett upprepa ofta i media sedan SD kom in i riksdagen. Dels betyder främlingsfientligt att vi invandringskritiker ”hatar” invandringen när personer med ”negativ syn på invandring” kallas invandringskritiker i andra länder.

Då bör man ställa sig frågan. Vad handlar mångkulturen egentligen om som aldrig kommer upp i en öppen och ärlig debatt när man säger ”det blåser främlingsfientliga vindar i hela Europa?”

För de mörkar lönedumpningen!

Illegala invandrare

Mustafa, den irakiske bilplåtslagaren som jobbar i oljehamnen. Han jobbade vitt i flera månader men började efter Migrationsverkets tredje avslag jobba svart igen. Samma jobb, fast bara halva lönen.

22-årige Omar, efterlyst för att utvisas, som jobbar på en billackering norr om Malmö.

Livvakten Said som jobbar i en jourbutik i östra Malmö för 25 kronor i timmen.

Hassan som jobbar i en möbelaffär för 19 kronor i timmen.

Karim som jobbar på en billackering för mellan 22 och 28 kronor i timmen.

Importerad arbetskraft

Ett exempel i raden: en asiatisk krog anger i ansökan till Migrationsverket en månadslön på 22.000 kronor. På arbetskrafts­invandrarens eget anställningsbevis, där han utlovas heltid, står det i stället 16.000, vilket är drygt två tusen kronor under avtalets minimilön. Men på den lönespecifikation den anställde slutligen får i handen finns bara 4.500 kronor, före skatt. Han har nämligen bara fått lov att arbeta 50 timmar på en månad.

– Skriver arbetsgivaren heltid på anställningsavtalet så ska det gälla, påpekar Mikael Berge.

Andra tvingas arbeta alltför mycket. Arbetsveckor på 6–7 dagar förekommer i flera fall. Av en thairestaurang kräver HRF nu över 180.000 kronor i retroaktiv lön. Männen har haft ett schema på mer än heltid, men bara tjänat 8.000 före skatt per månad. Till Migrationsverket uppgavs lönen 19.500 för heltid.

Gästarbetare

Restaurangarbetarna berättar att de arbetar 13 timmar per dag och får mellan 4.000 och 5.000 kronor i månaden. Zhang Peng är en av de åtta kockar som kom till Sverige med löfte om arbetstillstånd och bra lön.

Låtsasjobb

Mohamed Ragubi säger att han haft tur och trivs mycket bra på jobbet där han snickrar emballage och lådor för transporter. Efter att ha tagit den inledande kontakten själv fick han och företaget sedan hjälp av arbetsförmedlingen. Inom ramen för instegsjobb subventionerade de 75 procent av hans lön de första sex månaderna. Från och med juni står de för drygt 30 procent.

Låtsasjobb

Jag har anställt en person i mitt lilla företag. Hon ska ta fram bakgrundsmaterial till min nästnästa bok, administrera mina turnéer som talare och hålla ställningarna när jag gör nästa film i Asien och Afrika. För detta betalar min firma cirka 3 500 kronor i månaden. Om jag vill betala högre lön är det upp till mig. Resten, cirka 15 000 kronor, betalar staten, det vill säga skattebetalarna.

De som säger

– Det blåser främlingsfientliga vindar i hela  säger Europa,  Susanne Alpar.

Säger det för att försvara lönedumpningen. Lika kul och häftigt med mångkultur nu?

Så nästa gång någon frågar dig om mångkultur eller du debatterar någon om mångkultur. Konfrontera dom med lönedumpningen som din motdebattör troligtvist aldrig tagit upp.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: