Varför får pensionärerna sämre med massinvandringen?

Katrin Westling Palm, general­direktör på Pensionsmyndigheten som är i begrepp att sjösätta en reklamkampanj i mångmiljonklassen för att uppmuntra ­pensionssparare att skaffa sig bättre koll.

–Dålig koll skulle jag inte säga. Men fyra av tio pensionssparare tycker att det är svårt att förstå hur systemet är uppbyggt. Ett av de uppdrag som Pensionsmyndigheten fick när den startades är ett informationsuppdrag som de gamla myndigheterna inte hade.

PPM är gjord för att vara krånglig. Kommer ni ihåg hur det lät för 10 år sen?

Moderaterna

– 40-talisterna går i pension och det föds för få barn. Jag tror att vi behöver två miljoner nya invandrare de närmaste 15 åren, säger Göran Lindblad till SvD.

Nu när 3/4 av 40-talisterna gått i pension har man omformulerat sig med

Klara välfärden

Tidigare spanske premiärministern Felipe González visar i en rapport till EU-kommissionen att EU-länderna kommer att behöva invandrad arbetskraft i storleken 50 miljoner personer för att klara framtidens välfärd.

Om 218.000 arbetslösa

invandrare

På Arbetsförmedlingen finns i dag 218.000 inskrivna med utländsk bakgrund. Många av dem är välutbildade, 60 procent har minst gymnasieutbildning. Trots det har många svårt att få ett arbete. Så kan det inte fortsätta. Vi behöver allas kompetens för att lösa den kommande generationsväxlingen.

i dag kostar

34 miljarder

I Sverige finns det uppskattningsvis 50 000 romer och 80 procent av dessa är arbetslösa och det skulle innebära att i princip merparten av alla romer i arbetsför ålder lever på försörjningsstöd.

Kostnaderna för skattebetalarna uppskattas till 12 miljarder kronor per år, enligt Maria Leissner (FP).

Övriga arbetslösa invandrare kostar samhället omkring 34 miljarder kronor årligen, förmodligen mycket

På vilket sätt skulle nya arbetslösa invandrar klara framtida välfärd och pension?

Varför minskar våra pensionärers pension parallellt som regeringen vill ta in

arbetslösa invandrare

– Man behöver inte ha ett jobb när man kommer hit, utan kan komma hit och söka, säger han.

Varför ska någon svensk som slitit i 40-50 år acceptera dom ska försörja en arbetslös invandrare utan krav på jobb och acceptera få

minskad pension

Den 1 januari i år sänks inkomstpensionen med 4,3 procent. Det innebär att över 1,5 miljoner pensionärer får lägre pension. Och det kan bli en chock för många. För den som till exempel har 12 000 kronor i inkomstpension blir sänkningen före skatt 516 kronor i månaden. SEB:s välfärdsekonom Jens Magnusson förklarar varför pensionerna sänks.

Och varför ska någon svensk som slitit i 40-50 år acceptera dom får 500kr mindre i pension och parallellt ska försörja en arbetslös

invandrare

Mohamed Ragubi säger att han haft tur och trivs mycket bra på jobbet där han snickrar emballage och lådor för transporter. Efter att ha tagit den inledande kontakten själv fick han och företaget sedan hjälp av arbetsförmedlingen. Inom ramen för instegsjobb subventionerade de 75 procent av hans lön de första sex månaderna. Från och med juni står de för drygt 30 procent.

där lotsen som fixat låtsasjobbet åt invandraren får

50.000

Det är först när den nyanlände får jobb som lotsen belönas med en ordentlig bonus, på upp till 50 000 kronor.

Varför ska NÅGON svensk som slitit i 40-50 år acceptera lögnen om behovet av invandrare pga 40-talister, klara framtida välfärd när pensionen urholkas för man fyller på med arbetslösa invandrare som måste försörjas det inte ställs några krav på men som det finns oändliga resurser att fixa låtsasjobb åt för att dumpa lönerna och pensionen.

Varför ska någon svensk acceptera detta? Varför ljuger ni pensionärer som byggt upp eran välfärd i ansiktet, välfärd som ni nu bygger ner? För behovet av att dumpa lönerna är mer viktigare än att bygga upp välfärden? Den måste genomföras till varje pris?

Kom ihåg en sak

– Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort, sade han. I slutet av 1990-talet beslutades det nya pensionssystemet i bred enighet mellan de borgerliga och socialdemokraterna. Samtidigt skrotades ATP-systemet. I dagarna får svenskarna sitt årliga orangefärgade kuvert med information om den kommande pensionen.

Göran Persson väntar folkstorm pga den förra s-regeringen och de borgerliga partierna medvetet förstört vår pension under 15 års tid Sverige har tagit emot 800.000 invandrare! Varav många är idag arbetslösa pga deras lögner om behovet av dom för att ”klara välfärden”

Island

 Islands förre statsminister Geir Haarde avvisade alla anklagelser när han på onsdagskvällen ställdes inför riksrätt för sin roll i den isländska finanskraschen. Haarde, som kallade rättegången för ”politisk förföljelse”, riskerar upp till två års fängelse om han fälls.

Göran Persson, Ingela Thalen och alla inblandade i PPM har ”sin roll” som är lika med riksrätt. Men i det korrupta Sverige kommer detta aldrig hända!

Ni som ljugit om behovet av invandrare.  Som är för fria och öppna gränser. Som ljuger om mångkulturen. Hoppas ni blir nöjda med er pension! Men då är det för sent!

 

 

 

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: