Om SD är främlingsfientliga pga de gör skillnad på människor

NA

– Det här är en viktig fråga. Det som hände i Norge var ju en attack mot demokratin och om Hallsbergs kommun bestämmer sig för att manifestera mot det är det en självklarhet för mig att vara med, säger Ulf Johansson.

Det som är ett hot är att man inte har öppen debatt om massinvandringen och era lögner!

– I sitt partiprogram gör de helt klart att de gör skillnad på människor. För mig är det självklart att inte fråga SD när det gäller en manifestation för människors lika värde, säger Hans Karlsson.

Då måste ju detta betyda att våra politiker att dom är svenskfientliga när dom gör skillnad på människor där människor inte är lika värda när

illegala invandrare

Förändringarna tros kosta uppemot 1,7 miljarder. Men siffran är osäker. Till exempel vet ingen hur många barn till papperslösa som kommer att börja skolan eller hur många som kommer att söka sjukvård och tandvård.

Varför är ni politiker svenskfientliga och gör skillnad på illegala invandrare som stannar olagligt och

850.000 svenskar har inte råd

Omkring 850.000 svenskar låter bli att gå till tandläkaren trots att tänderna behöver lagas. De har helt enkelt inte råd. Det är inte solidaritet mellan medborgarna som råder när det gäller tandhälsan. Medan medelklassen och de rika regelbundet kontrollerar sina tänder och beställer kronor, bryggor och implantat är de fattiga tvingade att låta tänderna förfalla.

Och om man är svenskfientlig och gör skillnad på människor då menar

Jan Guillou

i sitt hat mot främlingar, politiskt ­korrekta landsförrädare och ”etablissemanget”. Efter min text i dag följer sanno­likt upp till trettio procent av inläggen­ det mönstret.

Då kan man ställa sig frågan, hatar våra förtroendeinvalda politiker etniska svenskar när dom gör skillnad på människor med sin svenskfientliga politik enligt deras egna ord vad ”främlingsfientlighet” står för?

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: