Jan Guillou är främlingsfientlig – hatar han också främlingar?

I brist på argument att försvara den extrema form av påtvingad misslyckad massinvandring och mångkultur byggd på lögner.  Som Jan Guillou med tjock plånbok själv flytt ifrån med bostadsrätt i Stockholm City upprepar janne ofta och gärna.

Främlingsfientlighet

i sitt hat mot främlingar, politiskt ­korrekta landsförrädare och ”etablissemanget”. Efter min text i dag följer sanno­likt upp till trettio procent av inläggen­ det mönstret.

Om främlingsfientlighet är ”hat mot främlingar” enligt Jan Guillou hatar Jan Guillou själv då ”främlingar” eftersom han bor bland rika etniska svenskar i Stockholm City?

Hur många invandrar tror ni det bor på Jan Guillous gata i Stockholm? En lägenhet på 87 kvm kostar i snitt 6,5 miljoner kronor. Hur ska alla fattiga arbetslösa invandrare ha råd med sån lägenhet och kunna bli granne med dig Jan Guillou? Har du köpt en bostadsrätt för du vet om att då slipper du

fattiga invandrare

Mustafa, den irakiske bilplåtslagaren som jobbar i oljehamnen. Han jobbade vitt i flera månader men började efter Migrationsverkets tredje avslag jobba svart igen. Samma jobb, fast bara halva lönen.

22-årige Omar, efterlyst för att utvisas, som jobbar på en billackering norr om Malmö.

Livvakten Said som jobbar i en jourbutik i östra Malmö för 25 kronor i timmen.

Hassan som jobbar i en möbelaffär för 19 kronor i timmen.

Karim som jobbar på en billackering för mellan 22 och 28 kronor i timmen.

Hur ska dom här ”papperslösa” du anser dig värna om någonsin ha råd att kunna köpa bostadsrätt för 6,5 miljoner och bli granne med dig Jan?

Är du främlingsfientlig Jan? Hatar du också främlingar du anklagar SD att göra? Hur många invandrare är det som medverkar i böcker och filmer som gjorts av

Jan Guillou

Är alla andra som missbrukar ordet främlingsfientligt, men som själva flytt till områden med många svenskar och få invandrare. Hatar dom också främlingar?

Annonser

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: