218.000 arbetslösa invandrare

När blir ni nöjda med er påtvingade mångkultur?

218.000 arbetslösa invandrare

På Arbetsförmedlingen finns i dag 218.000 inskrivna med utländsk bakgrund. Många av dem är välutbildade, 60 procent har minst gymnasieutbildning. Trots det har många svårt att få ett arbete. Så kan det inte fortsätta. Vi behöver allas kompetens för att lösa den kommande generationsväxlingen.

Men fixa kompetensen hos dom som redan är här då? Som kostar

Arbetslösa invandrare kostar 34 miljarder

I Sverige finns det uppskattningsvis 50 000 romer och 80 procent av dessa är arbetslösa och det skulle innebära att i princip merparten av alla romer i arbetsför ålder lever på försörjningsstöd.

Kostnaderna för skattebetalarna uppskattas till 12 miljarder kronor per år, enligt Maria Leissner (FP).

Övriga arbetslösa invandrare kostar samhället omkring 34 miljarder kronor årligen, förmodligen mycket mer.

Förklara för dessa arbetslösa invandrare ni målat upp behov av att locka hit i flera år

Moderaterna

– 40-talisterna går i pension och det föds för få barn. Jag tror att vi behöver två miljoner nya invandrare de närmaste 15 åren, säger Göran Lindblad till SvD.

Varför ljuger ni om

Tryggad välfärd

Tidigare spanske premiärministern Felipe González visar i en rapport till EU-kommissionen att EU-länderna kommer att behöva invandrad arbetskraft i storleken 50 miljoner personer för att klara framtidens välfärd.

Hur klarar 218.000 arbetslösa invandrare i dag som kostar 34 miljarder framtida välfärd genom att fylla på med fler arbetslösa invandrare? Varför har ni så bråttom? Varför har ni ljugit om behovet av invandrare? Varför lockar ni hit 10000 arbetslösa invandrare som nedmonterar svenska välfärden?

Vad DRIVER er?

Annonser

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: