Därför försvarar Sverige mångkulturen

Det finns inget annat land som försvarar den påtvingade misslyckade mångkulturen byggd på lögner som Sverige

Dessa är några anledningar, fler kommer

Dumpade löner

Restaurangarbetarna berättar att de arbetar 13 timmar per dag och får mellan 4.000 och 5.000 kronor i månaden. Zhang Peng är en av de åtta kockar som kom till Sverige med löfte om arbetstillstånd och bra lön.

Dumpade löner

Agneta Lundmark hade arbetat i många år inom sjukvården, när hon valde att flytta till Skellefteå för att komma nära sina vuxna barn och barnbarn. Hennes A-kassedagar är slut. Nu är det fas 3 och aktivitetsersättning som gäller. Det ger mellan 9 000 och 10 000 kronor per månad

A-kassa 65%

Det senaste längre vikariatet som Evelina Sjöberg i Örnsköldsvikhade tog slut 2003. Det var inom hemtjänsten. Därefter har hon studerat i  en period samt hoppat in som timanställd inom kök och hemtjänst.
I mars sänktes hennes ersättning från a-kassan från 80 till 65 procent. Det betyder drygt 2000 kronor mindre varje månad efter skatt.
– Det blir naturligtvis mycket svårare och jag får tänka efter mer hela tiden. Hade jag inte haft en sambo hade det varit skitsvårt. Då hade jag inte kunnat göra någonting. Det är tillräckligt lite pengar att leva  på när man är två stycke

Varför har vi svenskar fått det SÄMRE med massinvandringen? Våra politiker ljuger oss i ansiktet om ett lyckat mångkulturellt samhälle dom själva flyr i från bara för att DUMPA våra löner och pension!

Sjukpenning 75%

Hur räknar jag ut hur stor sänkningen av sjukpenningen blir?

Svar: Så här räknar du ut vad du får per dag efter sänkningen från 80 procent till 75 procent:Multiplicera din sjukpenninggrundande inkomst med 0,97, multiplicera därefter med 0,75 och dela sedan med 365. Då får du fram vad du får i sjukpenning per dag. Så här ser uträkningen ut:Sjukpenninggrundande inkomst x 0,97 x 0,75/365=belopp per dag.

Håkan Juholt

många löntagare och tjänstemän i vårt land riskerar att inte ens få 50 procent i statlig pension när de går i pension.

SEB

Och det kan bli en chock för många. För den som till exempel har 12 000 kronor i inkomstpension blir sänkningen före skatt 516 kronor i månaden. SEB:s välfärdsekonom Jens Magnusson förklarar varför pensionerna sänks.

 

 

 

Annonser

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: